Press "Enter" to skip to content

International Tabletop Day 28. huhtikuuta

Tulevana lauantaina vietetään kansainvälistä pöytäpelien päivää. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa, eikä osallistujista ole pulaa; kuulemma jo vuonna 2014 asian tiimoilta järjestettiin yli 3000 pelihetkeä yli 80 eri maassa. Tapahtuman taustalla on Geek & Sundry -tuotantoyhtiö, joka tarjoaa kyseisenä päivänä YouTube-kanavallaan tuntitolkulla suoratoistoa pelaamisesta. Kyseisen ohjelman löytää täältä.

Olennaisempaa kuitenkin on, että kyseinen kansainvälinen tapahtuma tuntuu myös kotimaassamme. Pelihetkiä on tarjolla ainakin Porissa, Helsingissä, Joensuussa ja Karjaalla. Lautapelejä näyttää olevan eniten esillä, mutta kyllähän näistä tapahtumista voi löytää peliseuraa muihinkin pelimuotoihin.

Kansainvälinen pöytäpelipäivä on myös oivallinen tilaisuus kutsua kaverit pelien äärelle. Jos tuntuu, että monet roolipelit vaativat liikaa valmistelua ja peliaikaa, kannattaa vilkaista viime vuosien Ropeconin skenaariokilpailujen antia sekä Geek & Sundryn suosituksia hyvistä minipeleistä.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.