Press "Enter" to skip to content

Roolipelitiedotuksen päivitys

Päätin käyttää joulunpyhät hyödyllisesti ja vähän päivittää Roolipelitiedotuksen sivuja. Pudotin Blogosfäärissä pari hiljentynyttä blogia kalmistoon ja pyörittelin tuota Roolipelimateriaalia-sivua vähän uusiksi.

Isoin urakka oli kuitenkin siinä, kun kirjoitin neljästäkymmenestä suomi-pelistä lyhyet esittelyt omalle sivulleen: Suomenkieliset roolipelit. Tsekatkaapa joutessanne, ovatko faktat kohdallaan. Siinä siis pitäisi olla kaikki (a) suomenkieliset tai (b) suomalaisten tekemät roolipelit, jotka (c) ovat edelleen saatavilla.

3 Comments

 1. Nuurori Nuurori 09.01.2012

  Listasta puuttuu suomalainen, mutta muuten kyllä englanninkielinen netissä julkaistu, tactical heartbreaker, Natural 20!

 2. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 09.01.2012

  Totta. Jätin listalta pois kaiken elektronisen aineiston, kuten PDF-julkaisut. Näitähän olisi sinänsä runsaastikin viime vuosien varrelta.

 3. Nuurori Nuurori 13.01.2012

  Epistä! Mä haluan meidän pelille mainosta jota kukaan ei kuitenkaan lue, ja elektronit on muutenkin tulevaisuutta 😀

  Joskaan perinteiset PDF:t varsinaisesti eivät sikäli, että se tulevaisuus on tiedon verkostoitumisessa (hypermediaa! ja oliko se Carcosan PDF jossa oli kuulemma upee sisälinkitys) ja vapauttamisessa kontrollin kahleista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: